Kiskutya Blog

Sziasztok! Ez az én saját blogom! Remélem tetszenek a történetek! :)

5,

 

 

 

Amikor már oda értem akkor Roger már rég ott volt.Felált segített levenni a kabátomat és kihuzta majd betolta nekem a széket.Nagyon kedves volt.Megköszöntem neki, majd rendeltünk.

 

 

 

-Én szeretnék kérni egy dubla sajtos pizzát egy kertész salátát és egy limonádét.-mondtam a pincérnek.

 

 

 

-Én egy húsos pizzát, egy hotdogot és egy limonádét.-mondta éhesen Roger.-Nagyon csinos vagy.Ja és ez a kettő a tied!-Majd a kezembe adott egy fehér rózsát és egy bombonos dobozt tele bombonnal.Nagyon kedves volt.Én azzal ajándékoztam meg őt, hogy kedve szerint öltöztem.Egész este kedves volt velem.Egymás mellett ültünk és átkarolt engem.Mikor már mindent megettünk és már csak egy-egy limonádét renedeltünk csak beszélgettünk.

 

 

 

-Nagyon aranyos vagy!Olyan figyelmes és kedves.Nagyon örülök, hogy ma találkoztunk!

 

 

 

-Igen,és köszönöm.ó megjött az innivalód, Saci.Majd én fizetek.Te csak nyugottan szürcsőld a limonádét.-mondta kedvesen Roger.Annyira boldog voltam mellette és ki tudtam kapcsolódni.Majd mikor már végeztünk adtam az arcára egy puszit.Ő csak rámmosolygott és mind a ketten felvettük a kabátot.Rogerrel kimentünk a pizzériából és még mindig beszélgettünk.Úgy éreztem mintha egy könyvbe lennénk benne és mi lennénk a példakép e leges legjobb randizóknak.Majd hírtelen megcsókólt.Életem legszebb napja volt.Úgy éreztem mintha ezer pillangó bizseregne a gyomromba, mintha hirtelen egy szivárványon lennék körülöttem szivecskékkel.Nagyon jól éreztem magam.Majd én is beleéltem magam.Mikor abbahagytuk bókoltam neki egy kicsit.

 

 

 

-Nagyon jól csókolsz.Nagyon jól éreztem veled ma magam.Máskor is találkozhatnánk.-mondtam neki nagyon a szemébe bámulva.

 

 

 

-Köszönöm.De te sem tünsz haladónak a csóknál.Köszönöm ezt a remek estét.-köszönte meg Roger.-Akkor szia.

 

 

 

-Szia!-majd elindultam.Amikor már majdnem befordultam a sarokra a buszmegállóhoz akkor hirtelen felém szaladt Roger.

 

 

 

-Saci, elfelejtettem megkérdezni.Lennél a barátnőm?-kérdezte.

 

 

 

-Persze.Nagyon szívesen leszek a barátnőd.Ha bármikor szeretnél velem találkozni akkor csak hívj.-majd megpusziltam és ő meg meg is ölelt.Elköszöntünk én meg a buszfelé vettem az irányt.A táskámból kivettem a könyvet és olvasni kezdtem amikor elkezdett esni az eső, és villámlani meg dörögni az ég, becsuktam a könyvet majd a hónom alá kaptam és a kapucnimat a fejemre hajtottam.Nemsokára a busz is megjött.Felszáltam.Kivettem a könyvet a hónom alol és olvasni kezdtem.Nem sikerült mert még mindig a csókon járt az eszem.Felejthetetlen élmény volt.És még a barátnője is vagyok.Meg ő az én barátom.Ez fantasztikus.Lehet, hogy ő a nagy ő?Nem tudom.Mikor hazaértem levetköztem és a fürdőszobába siettem zuhanyozni.Mikor készen voltam vacsorázni már nem indultam mert tele voltam inkább Taznak adtam ennit és elötte ki is vettem.Kicsit játszottunk.Közben anya az ajtót kopogtatta, én meg behívtam.

 

 

 

-Na mi volt?

 

 

 

-Megcsókolt, és én vagyok a barátnője ő meg a barátom.Nagyon jó.Ez volt életem legjobb napja.

 

 

 

-Nagyon örülök neki.Hát én lefekszem aludni mert nagyon álmos vagyok, úgyhogy jó éjt, szia Taz.-Én is jóéjt kívántam.Taz a neve hallatán felfigyelt majd ujjabb túrásnak kezdett az ágyamon.Én csak mesélni kezdtem neki.Majd aztán vissza raktam a ketrecbe és én is lefeküdtem.

 

 

 


 

 

 


6,

 

Két hét múlva reggel hatkor felkeltem és levittem a Hannát.Egy fekete pólót és egy lila cső nadrágot vettem fel, meg egy lila fekete pöttyös kardigánt.Végre nyárias idő volt úgyhogy a fehér balerina cipőmet vettem fel.Nagyon meleg volt már reggel.Mikor hazaértem megcsináltam magamnak és a testvéreimnek az uzsonnát és elraktam a táskájukba majd felkeltettem őket.Taznak attam zöldséget száraz tápot és vizet.Most fontosnak találtam, hogy minden nap háromszor négyszer kicseréljem a vizét.Aztán beindultunk a suliba.Mi várt?

-Szia, Sacy! Gratulálok a "kapcsolatodhoz"...Hidd el szivi.Ne éld bele, magadat, mert nem fog sokáig tartani.Rájön, hogy nem hozzád való és tovább ál...-mondta Georgina az osztály "szépe"

-sziasztok, szia Saci! Mi a téma? Csak nem mi?!- Jött Roger a legjobb pillanatban.

-Nem érdekel Georgina. Szia Roger! Meséld csak el Georgina, mit is mondtál nekem?!- mondtam vissza vágva Georginának.

-Ugyan Rogi csak nem gondolod komolyan, hogy vele akarsz kapcsolatot?! Vannak nekem sokkal szebb lány barátnőim, csak találsz kedvedre valót!!És különben is egy szegény családból való lányt szeretnél magadnak ?! Hagyjuk már...-mondta Georgina.

-Nem mindegy neked? Én vele vagyok boldog, és ő velem. Nem szegények különben se. Amúgy meg nála jobb úgy se lesz.-mondta Roger.- Különben is ne szólíts Rogi nak mert van rendes nevem, és kérlek szépen azon szólíts.

-Annyira nem érdekel. Na szia Rogi.-majd bement az osztályterembe.

-Kinem állhatom őt. Köszönöm, hogy megvédtél. Rég találkoztunk. Ugye azért mert 2 hétig nem volt suli, és te elutaztál.-mondtam neki.-Hiányoztál.

-Igen, te is nekem. Hoztam ajándékot Amerikából. Tessék.- nyomott a kezembe egy lila csomagolt dobozt.Egy szivecskés párna volt amire az volt ráírva, hogy életem szerelmének. Nagyon aranyos volt.

-Köszönöm szépen. nagyon kedves vagy. A hétvégén áttudnál jönni hozzán ebédelni? Azután meg kimehetnénk a parkba?! Na?-Kérdeztem tőle.

-Nagyon szívesen átmennék, de..

-De?

-Sajnos anyukám egy üzleti turnéra megy és én nekem is mennem kel. Már szerdán nem jövök iskolába, de máskor szívesen átmennék.-Mondta letörve Roger.

-Renben. Máskor is szívesen látunk vendégül.

-Óh, de megható... Nem is mész semmiiylen turnéra igaz ?!- bunkóskodott Georgina.

-Nem tudnál leszálni rólunk, Georgina? Féltékeny vagy vagy mi ?- kérdeztem tőle.

-Úgyan már, pont rád lennék féltékeny mi?! El vagy tévedve...

-Na én bemegyek a töriterembe oksa?

-Oké, bent találkozunk, én még várok Kate-re.-búcsúzott el tőlem egy kis időre Roger, aztán megpusziltam.Nagyon jól érzem vele magamatt. Egyszerűen csak úgy érzem ő az igazi. De arra is felvagyok készülve, hogy lesznek majd árhullámok a kapcsolatunkban.Ha nem döbbentem volna le eléggé, hát akkor most biztos. Kate jött be csókolózva a régi barátjával. Vele azért szakított mert, nem volt rá elég ideje, és elvoltak távolodva..Úgy látszik megint közel kerültek egymáshoz.Nem hittem volna hogy a nem sokára találsz magadnak valakit ilyen hamar teljesült volna.-Szia Kate, és...

-Szia Saci.. Ő az új fiúm Tom. Már biztosan találkoztatok, nem?

-Szia Tom Handerson vagyok.-mutatkozott be Tom.

-Szia én ugye Saci.Mióta vagytok újra együtt?

-Hár egy egy-két hete..Na mind1 na most menyjünk órára. Szia Tom suli után tali.-Köszönt el egy csókkal Tomtól Kate.Én csak döbbenten nézetm őket.

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 2
Heti: 27
Havi: 61
Össz.: 7 943

Látogatottság növelés
Oldal: Egy zavaros élet 5, 6
Kiskutya Blog - © 2008 - 2024 - kiskutya-blog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »