Kiskutya Blog

Sziasztok! Ez az én saját blogom! Remélem tetszenek a történetek! :)

7,

 

 

 

Örömmel indultam haza az iskolából.Kate, Roger, és Tom is hazakísértek.Rogertől egy csókkal köszöntem el, Kate-től meg egy öleléssel.2 órakor értem, haza így sok időm maradt még addig ameddig nem kell mennem a suliba Dzsináért és Krisszért.Előszőr egy tál hús levest és egy szelet pizzát ettem. Ezeket találtam otthon a hűtőben. taznak gyümölcssalátát kínáltam fel a kis piros táljába.Tudom, nem túl férfias de ez van. Átöltöztem és megírtam a házikat. Nem volt sok. Mindennel készen lettem három óra körül.Sok mindent nem csinálhattam, mert Hanna az ajtóban nyüszögött és le is vittem. Anya írt egy sms-t amiben azt írta meg, hogy apát tovább léptették.Menjek be a boltba és vagyak mirelit pizzát és két gyümölcslevet, meg egy pezsgőt.Igen ilyenkor mi mindig ünneplünk.Miután Hannát levittem rohantam a közértbe.Egyre csak melegebb az idő. Ma harmincöt fokot mutatott a hőmérő.Már megint késésben vagyok ezért már nem volt időm haza vinni a bevásárolt dolgokat, ezért ezekkel rohantam Krisszékhez.

 

 

 

-Végre ide értél.Az mi?-kérdezte Dzsina.

 

 

 

-Tényleg, mi az?-kíváncsiskodot már Krissz is.

 

 

 

-Sziasztok! Először is bocsánat, hogy megint késtem.Másodszor is apát tovább léptették, így este ezt meg is ünnepeljük.Ugye szeretitek az almalevet és a baracklevet?Mert ezeket hoztam.-kérdeztem tőlük.

 

 

 

-Fújj, alma lé? Annak olyan pocsék az íze mint a savanyú tejnek, vagy mint a romlott rákna.-mondta fintorogva Dzsina.

 

 

 

-Nem igaz, hogy neked semmi se jó....- mondtam mérgesen Dzsinának.

 

 

 

-De akkor legalább nincs kukorica a pizzán ?-érdeklődött Dzsina.

 

 

 

-De van. Ha ez sem jó akkor bemegyünk a boltba miután hazaértük és akkor Krisszel kiválasztjuk a másik mirelit pizzát.Rendben?-kérdeztem.

 

 

 

-Oksi.-mondták.-Akkor induljunk.

 

 

 

Busszal mentünk haza.Természetesen én vittem Krissz iskolatáskáját.Nem tehet róla, maximum 20 kilógramm Krissz az iskolatáskája meg pedig 15 kilógramm.-Akkor hát induljunk.-Indítottam el őket.

 

 

 

-Kaphatok valami csokoládét, Saci?-Kérdezte Krissz.

 

 

 

-Én is ,szeretnék egy kakaót?-Kérdezett Dzsina is.

 

 

 

-Nem azért megyünk, hogy bevásároljunk az egész családnak, hanem, csak egy MIRELIT PIZZÁért.-mondtam nekik haragosan.Láttam, hogy le vannak törve.-Jólvan egy egy kis csokit kaphattok, de majd csak holnap vihetitek el, mégpedig a suliba!!

 

 

 

-Rendben-eggyeztek bele.Mikor beértünk Kate-t láttam veszekedni Tommal.

 

 

 

-Nem igaz, hogy ez tetted velem.Miért csaltál meg ?!- kérdezte Tom Kate-től.

 

 

 

-Egy csók volt... De Roger kezdte.Kérlek bocsáss meg.- kért bocsánatot Tomtól.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8,

 

-Tessék? Milyen csók ? Mi történt?- kérdeztem meg Kate-t. Hirtelen a szívem fájni kezdett, a könnyem is már majdnem kicsordult. Mintha egy pohár tört volna össze felettem. Nagyon nagy fájdalmat éreztem.Pont Kate??- Válaszoljtatok létszíves!Kate??

 

 -Hát...... Az történt amikor Tomot is hazakísértük, én még Rogert is elkísértem, és mondott egy  jó viccet, közben én majd nem elestem és ő elkapott, és aztán megcsókoltuk egymást. De ennyi. Kérlek ne haragudjatok! Létszíves.

 

-Most jobblenne, ha elmennél.-javasolta Tom. Én is bólogattam rá.Hogy tehetett ilyet velem.- Én most megyek szia.

 

-Rendben szia.- köszöntem el én is.Majd aztán a pizzához indultam.Le votam döbbenve.Miért pont velem történik ilyen?Nem mintha másnak kívántam volna.

 

-Saci! Hahó, itt vagy? Nem fagyasztott brokkolit eszünk este vacsorára. Hahóóó.Mit mondott Kate?-kerdezett Dzsina.

-Ja, semmit. Bocsi csak elgondolkodtam.Na mindent megvettünk ?-kérdeztem Dzsinát.Még mindig nem tudtam, hogy mit tegyek. Pedig olyan jól kezdődött minden.Na mindegy, azt előre megmondom, hogy beszélni AKAROK Rogerrel.

-Összesen 2300 forintot kérnék.-Mondta a kasszás néni.

Kifizettem majd elköszöntem.Amikor haza értem, Krissz és Dszina berohantak a szobájukba és levetköztem, majd az itthoni nadrágjukat, pólójukat, papucsukat vették fel. Én siettem a konyhába a pizzát betenni a sütőbe, és a narancs illetve alma levet berakni a hűtőbe.Azután Hannát megsimogatta, kezet mostam (amit már haza érkezésnél megkellett volna tennem, de mindegy), és adtam Taznak egy jó nagy alma darabkát.Átöltöztem én is és a telefonom ért nyúltam.De aztán vissza raktam. Nem voltam tisztában az érzéseimmel, és nem tudtam mihez kezdjek.Sose csináltak még velem ilyet.Utána írtam anyunak egy SMS-t hogy már mindent megvettem, és itthon vagyok. Mikor elküldtem leraktam az ágyamra és a konyába robogtam, megnézni hány percig kell sűlnie a pizzának. Olyan jól nézett már most ki.Nyami.

-Mikor lesz készen?- ilyedten néztem hátra.

-Körülbelöl 20-30 perc. Maximum 50.-mondtam Krissznek.-Addig menjetek játszatok. Itt van egy-egy banán egyétek meg.

-Oké köszi, nyami.-futott be a szobába öcsi.Én utána Hannát kiengettem a kerte, majd felvettem egy kardigánt és a telefonomat a kezembe vettem.Kimentem a teraszra.Ott a mobilomat pötyögtettem. Már nagyon régi telefon. Csak gombok vannak rajta. Néha be se kapcsolódik. Valamikor meg magátol működik.Úgyhogy elég régi már...

-Hanna, ne csönd legyen. Elnézést Gyuri bácsi.- kértem bocsánatot a szomszédtól. Hanna már megint rá ugatott. Nem szeretem kiengedni, mert ilyenkor olyan mint egy pitbull.Hannát beküldem a házba. Eleget ültünk kint. A szobámban bekapcsoltam a rádiót és a Táncoló Pudlit vettem a kezembe, majd olvasni kezdtem.Két óra múlva apáék értek haza.-Sziasztok.Én már rég a tv-t néztem, a pizzák készen voltak.Az asztalt is megterítettem.

-Anya, apa. D jó, hogy megjöttetek.Olyan éhes vagyok már.-Köszönt Dzsina apáéknak.

-Igen én is nagyon éhes vagyok.de legalább végre nincs iskola holnap.-mondta Krissz.

-sziasztok. Akkor átöltözünk és utána kezdödjön az ünneplés.Majd van egy két mondani valóm.-mondta anya.

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 2
Heti: 26
Havi: 60
Össz.: 7 942

Látogatottság növelés
Oldal: Egy zavaros élet 7-8
Kiskutya Blog - © 2008 - 2024 - kiskutya-blog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »