Kiskutya Blog

Sziasztok! Ez az én saját blogom! Remélem tetszenek a történetek! :)

Dzsináék már az asztalánl ötlet. Én is oda ültem melléjük.-Ne ne ide ülj. Ide apa fog-mondta izgatottan Krissz.

 

 

 

-Oké akkor itt még nem ül senki?

 

 

 

-Nem-mondták egyszerre.Már minden az asztalon volt. Olyan jól nézett ki az egész. Már majdnem elfeledkeztem Rogerről, és Kate-ről.De nem lehet. Hirtelen egy könnycsepp is kicsordult a szemeből.

 

 

 

-Mi az Saci?-lérdezte anya.

 

 

 

-Semmi, semmi. Nem lényeges majd holnap elmondom, ha minden világos lesz nekem is.Na most együnk, jó étvágyat.-mikor már megvacsoráztunk apa és anya a szobába mentek, de azt mondták, hogy ne menjünk sehova.Mikor vissza jöttek 5 ajándék volt becsomagolva a kezübe.Kíváncsiak voltunk. NAGYON.

 

 

 

-Ez a tied Dzsina, Krissz, Taznak, Hannának, és persze Neked Saci.Bontsátok ki.-Adták oda nekünk.Hanna egy új labdát, egy csontot és egy labdát kapott.Dzsina egy barbi babát, egy pólót, és egy kutyás plüssöt, Krissz egy új dömpert, egy új kocsit és egy új pólót kapott. Taz egy új tálat és egy pórázt egy nyakörvvel,Én pedig egy Samsung Galaxy S4-et kaptam. Nagyon örültünk neki.-Van egy bejelenteni valónk. Lehet, hogy rossz lesz, de meg kell tennünk.Kedden a Balatonhoz költözünk, mert apu ott kapott munkát.Úgyhogy elköltözünk.

 

 

 

-De jó, pont a Balatonhoz, ez tök jó.-mondta Dzsina.

 

 

 

-Én is örülök neki-mondtam. nem is baj ha elmegyünk, itt úgy is csak rossz élmények maradnának meg.De azért holnap találkozni fogok Rogerrel.-köszönöm az ajándéndékot.Én most megyek a szobámba, és egy kicsit megismerem a telefonomat.

 

-Jó, Krissz menj el fürödni addig Dzsina te készülődj.-mondta apa.Én berohantam a szobába, bekapcsoltam a régi telefonomat (mert már megint magátol kikapcsolt) és a telefonszámokat bementettek az új telefonomba.A zenéket és a képeket, nem küldtem át mert a régi telefonomba 1 gb hely volt és ebbe meg 6 gb hely van, szóval majd a laptomoból letöltök párat.Közben amíg vártam, hogy bekapcsoljon a régi mobilom addig Taznak bergtam az új tálacskát.Szemmel láthatóan nem is érdekelte.Felfigyelt és aludt tovább.

-Minden rendben van?-jött be a szobábma anya.-Nagyon szomorúnak látszol.Azért mert elköltözünk?

-Nem dehogy vagyok szomorú, csak a barátaim hiányozni fognak, ennyi. De azért örülök hogy pont a Balatonhoz költözünk.Nyugi, ha tényleg nagy lenne a baj úgyis tudod, hogy megmondanám.-Bíztattam még magamat is.

-Oké, akkor pihenj, mertholnap vasárnap, és kedden költözünk, ezért holnap már a kacatokat össze kell szednünk, ki kell takarítani.Hétfőn a ruhákat, ha hazaérsz a suliból, össze kell csomagolni.Taznak a helyét is megcsinálni, szóval, jó sok dolgunk lesz.-mondta anya eléggé fáradtan.

-Oké, jó éjt.-majd anya becsukta az ajtómat.A fürdőszobából Dzsina kiabált, hogy nem vitte be a pizsamáját, és apa vigye be neki. Én már a cuccaimat a kezembe fogtam, hogy én is elinduljak fürödni.Mikor már én is lefürödtem a telefonomat kikapcsoltam, és a régit betettem a fiókba.Tazt megsimogattam, a laptopomat kikapcsoltam.Kimentem inni egy bögre langyos tejet, mert tudtam, hogy nem fogok tudni aludni Roger miatt. Még most is kicsordult pár könnycsepp az szememből.Hiányozni fog azért, de mérges vagyo rá nagyon. Kate, valami olyasmit is mondtott Tomnak, hogy nem csak csók volt.Valami más is......De mi ? Csak a legrosszabra tudtam gondolni.Miután megittam a tejet lekapcsoltam a szobámba a lámpátés lefeküdtem aludni.

 

 

 

 

10,

 

-Jó reggelt!-mentem ki álmosan a szobámból a konyhába.Még csap apa és anya volt fent.-Későn aludtam el, és nagy (ásítottam) on álmos vagyok.Kaphatok egy tejes kávét?

-Jó reggelt, igyál nyugottan.Ma sok dolgunk lesz.-mondta apa.

-És a költöztetéssel mi lesz? Mi visszük el a dolgokat?-kérdezett anya apától.

-Nem dehogy is. Mi csak az olyan dolgokat visszük az autóba amit az autóban fogunk használni. A csomagtartóba pedig Tazt és a ketrecét rakjuk. Meg persze Hannát és az ő ketrecét.Az itteni dolgokat, egy teherautó fogja elvinni. Mindent a főnököm intéz el.-mondta apa lelkesen.

-Hanna és a ketrece? Jajj mi lesz ebből?!-mondtam anyáéknak.Ugyan is Hanna a húsz perces utakat se bírja ki a ketrecéba nemhogy a két órás utat.-Amúgy hányra jönnek a költöztetők kedden?

-Tényleg hányra?-kérdezte anya is.

-Elvileg nyolc-kilenc között fog telefonálni a főnököm, hogy most indultak el. És körübelül egy tíz perc mire megérkeznek.-mondta apa meggyőzően.

-És amúgy melyik részére megyünk?-kérdeztem apát. Kíváncsi voltam, mert még egyszer se jártam a Balatonnál. Már alig vártam, hogy őszinte legyek.Hirtelen zaj jött ki apáék szobájából. Apa gyorsan felállt és rohant be a szobába. Csak Hanna verte le az éjjeli szekrényről a könyvet, a telefont, és a tabletet. Csak....

-Hanna, rosz kutya, helyedre!-Parancsolt rá apa.

-Jól van, ne legyél már ilyen feszült. Na én megyek lezuhanyzok, és lemegyek a piacra vásárolni.Ja amúgy Siófokra megyünk-mondta anya.

-Oké, ébn meg felöltözök és elmegyek Rogerhez. Jó?-kérdeztem.

-Oké.

Megregelizni már nem nagyon volt időm, mert Roger 10-kor megy a nagymamájához és már kilenc óra volt.Egy flakonba öntöttem baracklevet, a táskámba beraktam a kulcsot, a telefonomat, egy tíz darabos zsebkendőt ( ha esetleg kellene), és a könyvemet, meg két buszjegyet. Nagyon meleg volt, így egy rövidujjú pólót, egy térdig érő testre simuló nadrágot vettem fel. A hajamat befontam, egy macskás fülbe valót, egy pink nyakláncot és egy karórát tettem még magamra.Siettem, mert már csak harmincöt percem volt, és eleve tizenöt perces az út.-Majd jövök!-köszöntem el.Tényleg 15 perc mulva értem oda. Felcsöngettem.

-Igen tessék, ki az- szólalt meg a kapucsengő.Roger kérdezte.

-Én vagyok az Saci, le tudnál jönni, beszélni szeretnék.

-Nem jössz inkább fel?

-Nem, arra nem nagyon érek rá.

-Oké, akkor sietek.-mondta.Nem tudtam még én se,hogy valójában, mit is szeretnék, de tisztába voltam vele, hogy ennek a kapcsolatnak a költözés miatt ígyis úgyis vége.Öt perc múlvaRoger nyitotta ki az ajtót. Nagyon jól nézett ma ki.-Mit szeretnél, amúgy szia!?-és megszeretett volna puszilni. Nem engettem, majd hátrébb mentem.

-Szia, nem a legalkalmasabb.Tudom, hogy mi történt közted és Kate között. Sajnos már nem bízok meg benned, pedig ez a legfontosabb egy kapcsolatban.Sajnos el költözünk a Balatonhoz, mert apukám ott kapott munkát.Szóval ennek a kapcsolatnak vége.Sajnálom, igazán.

-Oké, rendben. Megértelek. Hibát követtem el. Tudom. Nem volt elég a csók, még le is feküdtünk. Sajnálom.

-HOGY MICSODAA? lEFEKÜDTETEK? aZT HITTEM, CSAK A CSÓKIG MEG AZ ÁGYBAN CSÓKIG JUTOTTATOK EL??????- fel voltam háborodva. Sírni kezdtem. Számítottam erre még tegnap, hogy ezt fogja mondani. De bízni kezdtem benne, hogy hű marad hozzám. De tévedtem. Fájdalmat éreztem. Miért velem történik ilyen?Elhatároztam, hogy elmegyek Kate-hez.-

-Nem tudtad? Ó, hogy lehetek ilyen idióta?-mondta.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 8
Heti: 4
Havi: 66
Össz.: 7 948

Látogatottság növelés
Oldal: Egy zavaros élet 9-10
Kiskutya Blog - © 2008 - 2024 - kiskutya-blog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »