Kiskutya Blog

Sziasztok! Ez az én saját blogom! Remélem tetszenek a történetek! :)

11,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elbúcsúztam Rogertől.Sajnos azt kell mondanom, hogy remélem már nem fogjuk tartani a kapcsolatot.Nagyon mérges vagyok Kate-re.El is megyek hozzá, csak elötte bemegyek az újságoshoz két buszjegyért.És még a könyvtárba vissza vinni a könyvet, mert holnap már nem fogok ráérni.Siettem nagyon. Mikor Kate-ék kertesházához értem Kate jött ki a házból. Mikor meglátott akkor lenézett a földre és úgy integetett nekem. Látta rajtam, hogy mérges vagyok.

 

 

 

 

 

 

 

-Szia Saci. Hallottam, Rogertől jössz.

 

 

 

 

 

 

 

-Igen honan tudtad? Csak nem felhívott?

 

 

 

 

 

 

 

-De,de igen. Figyelj én tényleg nagyon sajnálom.Tényleg.Tudom semmin nem változtat de helyrehozom.

 

 

 

 

 

 

 

-Sajnos ezen nincs mit helyrehozni.Megtörtént és kész.

 

 

 

 

 

 

 

-Akkor megbocsájtasz?

 

 

 

 

 

 

 

-Nem, bíztam benetek.Talán, ha csak egy csóklett volna akkor, de ez nem csak egy csók volt.Ez annál sokkal több. Tudod én bíztam benned. Hogy is ne bíztam volna, hiszen első óta legjobb barátnők voltunk. De sajnos most már csak két volt osztálytárs.

 

 

 

 

 

 

 

-Hogyhogy csak két VOLT osztálytárs?

 

 

 

 

 

 

 

-Holnap után elköltözünk.Messze, a Balatonhoz, úgyhogy holnap megyek utoljára a suliba.Szóval, nem találkozunk többet. Én most megyek nem zavarok. És Tom eléggé ki van akadva rád.Szerintem a ti kapcsolatotoknak is vége.Na akkor szia.-köszöntem el. Láttam Kate-n, hogy megbánta az egészet, de ennek a barátságnak már vége szakadt.Tom is mondta nekem a boltban hogy nem szeretne már semmit tőle.A buszt pont elértem. A telefonomat vettem elő, hogy anyát felhívjam, hogy mindent elintéztem, most indulok haza. Csak ki volt kapcsolva.Na mindegy is úgy is körübelül tíz-húsz perc és otthon vagyok......Mire haza értem addigra már mindenki megebédelt, és a kicsik már aludtak apával az élen.

 

 

 

 

 

 

 

-Szia anyu. Mikor értél haza? Nem rég mentem el csak három órája...Ó, kicsit későn értem haza.

 

 

 

 

 

 

 

-Heló. Úgy tízkor már itthon voltam.Főztem paradicsomlevest és bolognai spaggetit, kérsz?

 

 

 

 

 

 

 

-Igen nagyon szomorú, illetve éhes vagyok!-majd egy könnycsepp kicsordult a szemeből.

 

 

 

 

 

 

 

-Mi a baj?

 

 

 

 

 

 

 

-Semmi, vagy is van egy kis baj, azaz nagy baj.Múlthét szombaton a kboltban hallottam Kate-t és Tom-ot beszélgetni. Kate azt mondta, hogy csak egy csók volt és egy, hogy is mondjam több mint csók.Ez nekem már gyanus volt. Aztán Tom mondta, hogy miért pont Rogerrel....-majd elmeséltem az ez utáni dolgokat, sírva.

 

 

 

 

 

 

 

-Jól van ne sírj. Nem érdemelt meg téged egy ilyen megbízhatatlan ember, na tessék itt van az ebéd, egyél és ne sírj. Én  leviszem a kutyát, oké? 30 perc körübelül és jövök.

 

 

 

 

 

 

 

-Rendben. Köszönöm az ebédet.-majd kezdtem enni. Mikor mindent megettem a szobámba mentem és a fiókombol kivettem a régi telefonomat és az üzenetek menübe mentem. Rogernek SMS-eztem. Azt írtam hogy azért néha gondolni fogok rád.Majd Kate-nek is írtam. Talán egyszer majd időskoromban majd megbocsátok, de azért néha hiányozni fogsz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12,

 

 

 

 

 

 

 

A hétfő unalmas volt. Hamar eltelt. De már kedd van. Reggel Hétkor keltett minket anya. A reggeli kakaós csiga volt tejjel. Isteni volt. Utána átöltöztünk és elkellett kezdenünk a maradék dolgokat össze pakolnunk. A táskámba beraktam a következőket: Kakaóscsiga, egy 2 literes almalé, egy szendvics, egy nyalóka, zsepkendő, telefon, könyv, és egy fél literes víz. Végül anyáékat meggyőztem hogy az út felénél had álljunk meg levegőzni.Hamar megjöttek a költöztetők. Fél órán át bakoltuk be a dolgokat. Krissz a táskájába rakott egy kakaóscsigát, egy szendvicset, autós kártyákat, egy liter narancslevet, autós könyvet. Dzsina is hozott táskát amibe ezeket tette: pónik, két szendvics, csoki, alma, kakaóscsiga, és egy csomag zsebkendőt.

 

 

 

 

 

 

 

-Gyertek indulunk!Anya hozd Hannát a ketrecbe, Saci te pedig Tazt!-adta ki a parancsot apa.Mindenki kapkodott. Én voltam az utolsó.Bocsánatot kértem, hogy ilyen lassú voltam.Elő vettem a telefonomat és bedugtam a fülhallgatót. Zenét kezdtem hallgatni. Közben a kicsik szóláncot játszottak.Sokáig tartott az út.Körübelül két és fél óra alatt értünk oda. Én addig a könyvemet ki is olvastam.

 

 

 

-Na, itthon vagyunk. Szép kuckó?- kérdezett apa.

 

 

 

-Hűha, azta- mondta anya és Dzsina.Krissz még aludt.

 

 

 

-Azt a mindenit, de csodálatosan szép.-csodálkoztam. Nagyon meleg, volt úgy harmincöt fok.Mindenki majd meg sült.

 

 

 

-A dolgaitok nem sokára megérkeznek, ó már itt is vannak. Mindjárt felvisszük a szobátokba. Anya már tudja, hogy melyik kié.-adta ki a parancsot. Énfent az emeleten a legutolsó szobába fogok lakni.Hűha de nagy. Akkora mint a régi házunkban a nappali. Végre Dzsináék is külön szobát kaptak. Nekik is óriási szobájuk volt. Az én szobám így ett berendezve: ahogy belépünk rögtön szembe van az erkély, balra az erkélytől az ágyam, és az éjjeli szekrényem, jobbra pedig egy kanapé és egy könyves polc, ahogy belépünk jobbra a rusásszekrényeim, balra az író asztalom és a tv-m. Nagyon jól nézett ki. A szoba közepény ott volt egy lila-fehér csíkos  szőnyeg. Taznak a ketrece az író asztalom mellett talált helyet. Hanna saját kutyaházat kapott.Mostmár két kocsink van. Nagyon szuper.Miután készen voltunk az óra a hármast ütötte meg. Apa azt mondta, hogy lemehetünk a strandra ebéd után. Mindannyiunk gyorsan megebédelt, és mentünk a szobánkba fürdőruhát venni az egyberuháink alá. Apa azt mondta, hogy majd utánunk jön, de anya meggyőzte, hogy velünk jöjjön ki.Én a legújjabb fürdő ruhámat vettem fel ami két részes volt,fehér alapon lila színű mancsokkal. Nagyon jól nézett ki. A táskámba ezeket raktam: telefon, könyv, két törülköző, naptej, papucs,napszemüveg, két hajgumi, és egy két literes ice tea.Amikor kiértünk a szomszéd fiú is kint volt. Megkell mondanom elég dögös volt, de nem szeretnék belekezdenki egy új kapcsolatba.Nagyon sokan voltak kint. Én még egy fél sátort hoztam ki. Azt felállítottam és oda cuccltam be. Apáék mélg két félsátrat hozott.Mire a sátrakkal végeztünk, addigra már a kicsik szét unták magukat.Őszintén szólva én is :/. De, a szomszéd pali, igazán sármos. Ohh ISTENEM ASZTHISZEM BELÉ ZÚGTAM.

 

-Saci, Saci, Saci!! Ne a pasikat nézd inkább segíts !- mondta anya.

 

-Én öhm, nem is a pasikat néztem ?!- mondtam látva rajtam hogy hazudok.Kezdett hűvösebb leni. Gyorsan bementünk a jéghideg vízbe. Nem nagyon zavart mert nem vagyok egy fázós tipus, úgyhogy csak anyáék fagytak meg. Hirtelen bele csapott egy házba a villám. Ilyesztő volt, meg kell hagyni.Úgy megilyedtem, hogy elestem, és a......... szomszéd fiú kapott el.- Köszi, csak megilyedtem.

 

-Szívesen, csak a karomba estél.-rám mosolygott, és megint belecsapott a vilámm az egyik házba.- De most menjünk ki a vízből,mert ilyenkor már veszélyes.

 

-Oké, régóta laksz itt?

 

-Igen már 5 éve.Ti újjak vagytok, igaz?

 

-Igen, most költöztünk ide, egyszer feljöhetnél, benne vagy?

 

-Aha. Magadom a telefon számomat. Majd hívj.-És megadta a telefon számát.Júúj. Mikor haza értünk... Hát akkor Hannától egy nagy adag meglepi várt a szőnyegen.Apa feltakarította, addig én felmentem a szobámba. Miközbe Tazt fogtam a kezembe írtam a szomszéd fiúnak.

~Szia. Köszi mégegyszer, hogy elkaptál.

~Szia. Ugyan nincs mit. Muszály volt egy ilyen szép lányt "megmenteni".

Ohh istenem. De cuki. Már most bókol.

~Ohh köszi. Te  nagyon jó képű vagy.-

 

~ :) köszönöm. Amúgy Márk vagyok. Kis Márk.

~ Én Saci vagyok.

~ Aranyos név egy aranyos lánynak. Viszont most megyek jó éjt.

~ :) ohh újra köszi. Szia, jóéjt.

De aranyos. Istenem. Azt hiszem újra szerelmes vagyok. Tazt vissza raktam és lementem vacsizni. Nem nagyon folytam bele a beszélgetésekbe. Csak Márkóra tudtam gondolni. Az a haj. Az a kocka has. Az a cuki mosoly. Az a...

-Saci! Ne csak túrd a kaját, edd is meg!-szólt rám apa.

-Oké. Csak nem vagyok éhes. Úgyhogy felmegyek. Sziasztok. Jóéjt. Köszönöm azért a vacsit. Majd felmentem. Hirtelen kaptam 3 új üzenetet.

(Kate) ~Szia Saci. Remélem egyszer megbocsájtasz. Gondolom szép a házatok és a környék. Üdvözöllek és szeretlek Kate.

~Szia. Igen csodálatos. Hát egyszer biztos. Szia.

 

~Szia Saci. Nagyon-nagyon-nagyn sajnálom. Megbántam, Roger.

~Szia. Ez már késő. Hamarabb kellett volna cselekedni.

 

~Szia. Van kedved holnap randizni?

Úristen. Márkó randira hívott. Ez csodálatos. Istenem. Persze, hogy igent mondtam. Holnap 2-kor találkozunk a parton. Már alig várom. Addig SMS-eztünk.

~Neked van testvéred.

~Igen van kettő. A nagyobbik Krissz, a kisebbik Dzseni.Neked?

~Az klassz. Igen van egy hugom. Mira. Már ő is meg akar ismerni. Elmondtalak neki. Ugye nem baj?

~Deghogy is. Viszont szép neve van. Én is várom, hogy megismerjem.

De jó! Lehet ő lesz az új barátnőm. Mira. Hmm. Szép név, és a bátyjából kiindulva ő is kedves, szép, inteligens lány lehet. Elaludtam....

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 8
Heti: 1
Havi: 63
Össz.: 7 945

Látogatottság növelés
Oldal: Egy zavaros élet 11-12
Kiskutya Blog - © 2008 - 2024 - kiskutya-blog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »